Acest site își propune să acorde sprijin pentru cei ce:
- nu-și permit sau 
- nu vor să plătească sau
- sunt zgârciți sau
- vor sa facă ei înșiși lucrări de amenajări, reparații diverse și recondiționări ale diferitelor zone, bucăți, arii din propria locuință.
De asemenea, pentru cealaltă categorie de oameni, cea care este dispusă să plătească pentru servicii de valoare adăugată, acest site reprezintă o metodă de a veni în contact cu aceștia.
Omul, român, s-a născut (vorba unui prieten): doctor, afacerist și nu în ultimul rînd, constructor. Este ideea pe care se bazează unele tehnici de marketing care ”exploatează” constructorul din noi, recurgând la expresii cu ”lipici”. Într-adevăr, la curte, mereu ai ceva de făcut. Într-adevăr, lipsa banilor sau lipsa timpului  te împinge să faci de unul singur anumite lucruri. Nu este de neglijat nici faptul ca ”cizmarul” are de obicei cizmele rupte...
Plecând de la această idee, sunt dispus să ofer din experiența mea celor care iau hotărârea să țină banii la ei și să facă de unul singur, cu riscurile de rigoare, o reparație, o recondiționare a unei porțiuni din căminul său.
Pe de altă parte, sunt dispus să-mi aduc aportul în muncă în casa celor care sunt dispuși să facă banii să circule, de la ei la mine, pentru ca eu la rândul meu să plătesc din lipsă de timp, pe altcineva să-mi facă te miri ce prin casă... 
Aceasta este și esența economiei de piață. În afară de concurență, realitatea este că eu vreau să iau bani de la oameni pentru recondiționări de exemplu, alții vor să ia bani de la mine pentru reparații de exemplu, alții vor sa ia bani de la alții, pentru mâncare de exemplu pentru ca în final, cei ce vând mâncare să plătescă pe cei ce recondiționează. Hm, banii trebuie să circule. La fel și ideile bune. Deci, la treabă!